”Summer body?
How about everyday body?“

Een goed gevormd achterste is helemaal in. Daarom is in deze  les de aandacht gericht op de billen.

Maar niet alleen de billen krijgen het zwaar, ook de bovenbenen, heupen, bekken, lage rug en buik komen aan bod om zo meer kracht en stabiliteit in het onderlichaam te krijgen .

De les begint met een korte warming-up. Daarna volgt een serie van kracht oefeningen, allemaal gericht op het onderlichaam en dus met name op de billen, bovenbenen en heupen. Doordat het tempo vrij hoog ligt, gaat ook de hartslag omhoog en wordt het dus niet alleen een spierversterkende maar ook een conditionele les. We eindigen de les met een cooling down waarin we de gebruikte spiergroepen nog even goed stretchen.

Booty Bootcamp

Voor iedereen die op zoek is naar een uitdagende en gevarieerde les, is Booty Bootcamp de ideale les. Je hoeft geen ervaring met krachttraining te hebben. Wil jij liever een prive les of met je eigen girls in small group verband trainen kan dit ook. Vraag naar de voorwaarden.

Heb je blessures in de hamstring, lage rug of bilspieren, dan is het wel verstandig om eerst even contact op te nemen met ons om te bepalen of de les voor jou te doen is.
Booty Bootcamp is een fun workout met een super gezellige sfeer en lekkere muziek.

Sporten moet leuk zijn!
Kom doe mee en laat je overtuigen!

Door Booty Bootcamp krijg je:
✓ mooi gevormde billen
✓ sterkere heup-, en beenspieren
✓ een krachtige core
Prijzen:
Instaples € 40,-
Losse les € 55,-
Strippenkaart 5x lessen € 250,-
Strippenkaart 10x lessen € 450,-
Meld je nu aan!

  Recente reacties
   Archieven
   Categorieën
   • Geen categorieën
   Categories
   • Geen categorieën
   Latest Posts
   WordPress Event Theme