”Train together,
Stay together “

Er zijn mensen die zeggen dat samen sporten met je partner de relatie versterkt.

Hoewel dat misschien wat overdreven is, biedt het zeker voordelen. Je hoeft in elk geval niet meer te horen dat je te weinig tijd samen hebt als je wil gaan sporten.

Hoewel het voor sommigen wellicht niet direct als muziek in de oren klinkt om samen te gaan sporten, zitten er best wat voordelen aan. De uitspraak ”samen trainen is samen blijven” is dan ook niet uit de lucht gegrepen. Toch zijn er in de praktijk maar weinig stellen die daadwerkelijk samen sporten. De  Founders van Solid Sports zijn zelf ook een stel en trainen ook langere tijd samen, zij geloven echt dat dit een van de redenen is waarom ze gelukkig zijn

Hoe train je op een goede manier samen

Er zitten dus een aantal uitdagingen aan het samen sporten met je partner. “Het grootste obstakel is vaak het verschil in niveau en/of doel van de twee personen. Over het algemeen wil de man zoveel mogelijk tijd in het krachthonk doorbrengen en wil de vrouw een les volgen, cardio doen of wat meer lichte gewichten gebruiken. Wij hebben hiervoor een methode gecreëerd zodat deze obstakels niet langer in de weg staan. Zo kun je samen bij ons op dezelfde plek trainen en toch compleet verschillende oefeningen doen. De lessen worden ook gegeven door het Solid Sports couple waarbij de vrouw de aandacht krijgt van een vrouwelijke trainer en de man aandacht krijgt van een mannelijke trainen. Veel oefeningen worden ook gezamenlijk gedaan die zowel functioneel voor de man als vrouw zijn.

De voordelen maken het op zijn minst het proberen waard

Als je zelf bent overtuigd maar je partner nog niet, dan is het belangrijk om duidelijke doelen te stellen. Het liefst gebaseerd op emotie en binnen een bepaalde tijd. Een goed voorbeeld hiervan is een huwelijk, dan lukt mensen het vaak om fit voor de dag te komen. Dit is bij uitstek een doel dat tijdsgebonden is en bovendien te maken heeft met emoties. Maar ook als je nog niet klaar bent om te gaan trouwen zijn er genoeg redenen te bedenken om samen te sporten. Het zal je speelser maken in elkaars omgeving, het verbetert je band en als je kinderen krijgt kun je langer met ze spelen zonder moe te worden. Bovendien maak je tijdens sporten stofjes aan die ervoor zorgen dat je gelukkig wordt en kan samen sporten een reden zijn tot actie in de slaapkamer.

Lijkt dit jou wat ?

Meld je dan snel aan en we nemen zo snel mogelijk contact met jou op om een Couple Workout in te plannen.

PRIJZEN (voor 2 personen):
Losse les €  85,-
Strippenkaart 5x lessen € 400,-
Strippenkaart 10x lessen € 700,-
Meld je nu aan!

  Recente reacties
   Archieven
   Categorieën
   • Geen categorieën
   Categories
   • Geen categorieën
   Latest Posts
   WordPress Event Theme