Trainingsschema Tot nader orde zijn alle reguliere groeps lessen gecancelled.
Geen groepslessen en groepsactiviteiten tot nader order.

Groepstraining

Hier vindt u een agenda met alle groepslessen die we aanbieden. We maken hierbij een onderscheid tussen de jeugd en volwassenen.

Small group

Sport u liever met enkele vrienden samen? Reserveer dan hier uw eigen small group sessie! Twee tot vier personen krijgen zo personal training op maat.

Personal training

Wie liever alleen sport, kan ook voor personal training kiezen. Tijdens deze één-op-één sessies, draait het helemaal om jou. Je trainer ontwikkelt een trainingsprogramma op maat, rekening houdend met jouw kunnen en doelen. Deze personal training sessies vinden altijd in onze fitnessruimte plaats, waar al het materiaal voorhanden is.

Box training

Wist je dat boxen een ideale sport is om fitter en gezonder te worden? Wij begonnen met box training en daar zetten we ook vandaag nog steeds op in. Zowel jong als oud kunnen daarvoor bij ons terecht. Contacteer ons!

Of schrijf je direct in voor een proefles.

Solid topsport jeugd pupillen

Personal training en boksen wordt vaak ingericht voor volwassenen. Bij Solid Sports hebben we speciale programma’s ontwikkeld voor de jeugd. We houden daarbij rekening met de fysieke belasting voor het lichaam. Meer informatie en boek direct een proefles.

Team building

Vindt u gezondheid op de werkvloer belangrijk? Dat is het ook! Daarom bieden we bij Solid Sports ook teambuilding en bedrijfstrainingen aan. Die sportieve sessies kunnen bij ons plaatsvinden, maar ook op andere locaties. Contacteer ons om de mogelijkheden te bespreken! Of download de brochure.

Recente reacties
  Archief
  Categorieën
  • Geen categorieën
  Categories
  • Geen categorieën
  Latest Posts
  WordPress Event Theme